ALKUTEC/BOVEND
AlKuTec är Tysklands ledande tillvarkare av kundvagnsgarage. I sina produkter kombinerar de tysk kvalitet som passar det nordiska klimatet med flexibilitet som gör att de passar in överallt. Sedan 2018 marknadsförs AlKuTec genom dotterbolaget Bovend.

CADDIE
Som en av världens ledande tillverkare av kundvagnar och utrustning på hjul är Caddie en nyckelleverantör till såväl detaljhandeln som flygplatser, hotell, restauranger, industri och vårdsektorn. Caddie är ett registrerat varumärke i mer än 70 länder och levererar produkter över hela världen med en kvalitet som är oöverträffad.

DANE TECHNOLOGIES
Med produkter som QuicKart och Power Pal har företaget revolutionerat den arbetsamma processen att samla ihop kundvagnar och transportera tyngre hjulförsedd utrustning på t ex stormarknader, flygplatser och sjukhus. Dane Technologies fokuserar på lösningar som gör arbetsplatsen säkrare och arbetet kostnadseffektivt.

DSE – Danish Sign Export
DSE är en av Europas ledande leverantörer av professionella skyltar och displays för mässor och utställningar. De har också produkter så som gatupratare och reklamskyltar för väggar, shoppingfönster m.m.

EASYLIFT
Easylift i Linköping AB är ett svenskt team av ingenjörer som har tagit fram en kundkorgshiss som passar alla kassadiskar, som kan anpassas till de flesta kundkorgar och som arbetar med automatiska sensorer.

FI-MA
Fi-MA har genom sin kvalité och italienska design etablerat sig som Europas största tillverkare av kundvagnsgarage och miljöprodukter för affärscentrum. Bolaget utvecklar ständigt nya produkter och lösningar som sticker ut för sin funktion och modern design.

GATEKEEPER SYSTEMS, LLC
Genom att tillämpa det senaste inom modern teknik erbjuder detta företag effektiva och lätthanterliga lösningar för kundvagnshantering. Gatekeeper är ett av världens snabbast växande företag med stöldförebyggande system till detaljhandeln efter succén med SmartWheel.

MCCUE
McCue är en ledande tillverkare av produkter som ger ett fullgott skydd för påkörningsskador i din butik, lager, p- och lastplats och håller dem och utrustningen fräsch länge. Produktspannet är stort med allt från påkörningsskydd för väggar och utrustning på golvet. Vi är på Exact i Butik exklusiv återförsäljare av McCue påkörningskydd i Sverige.

POLYCART
Polycart är en ledande tillverkare av kundvagnar i plast med en lång erfarenhet av tillverkning av plastdetaljer till bl. a. fordonsindustrin. De har ett brett sortiment av kundvagnar i plast i olika stil och storlek beroende på kundens önskemål. Polycarts kundvagnar produceras huvudsakligen av återvinningsbar plast i deras egna fabrik i Spanien.

SHOPPING BASKET
Detta spanska företag tillverkar kundvänliga kundkorgar med och utan hjul. De satsar på kreativa och ergonomiska lösningar utan att göra avkalla på vare sig design eller kvalitet.

SILVERSTONE
Silverstone är en av Europas mest kompletta leverantörer för utrustning inom lätt materialhantering. Huvudkontor och lager ligger i Ljungby. Ett brett produktprogram med hög tillgänglighet och en hög produktkunskap gör Silverstone till en mycket bra samarbetspartner.

SYSTEC
Företaget har sedan starten 1981 etablerat sig som marknadsledare med export till mer än 45 länder. De olika lösningar som systec erbjuder möter de olika behov som idag finns inom detaljhandeln. Nya innovationer bidrar även på ett positivt sätt till butikens profilering och marknadsföring.

Edge Food Equipment Inc./ CALIFORNIA TRAYS®
Edge Food Equipments patenterade FDA godkända California Trays ® för exponering av Frukt & Grönt m.m. kan spela en viktig roll i din Frukt & Grönt avdelning. Denna revolutionerande varuexponering löser många av problemen för alla större livsmedelskedjor när det gäller att hålla produkterna fräscha.

VIAGUIDE
Viaguide är en ledande tillverkare av Personledningssystem, Informationssystem samt elektroniska Kö-Managementlösningar. Man kan även sätta ihop systemkomponenterna till en uppställningsplats för kundvagnar.