Välkommen till Exact i butik!

Exact i butik är ett helsvenskt bolag som har varit verksamt sedan 2003. Vi är marknadsledande inom kundvagnar, kundkorgar, kundvagnsgarage och andra produkter inom butikslogistik. Vi har genom vårt samarbete med ledande leverantörer inom dessa områden en bred produktportfölj att erbjuda. Vi har import från ett flertal länder både i och utanför Europa.

Inom företaget har vi mer än 80 års samlad erfarenhet med att arbeta med kundvagnar samt övriga produkter. Vår grundidé är att ta fram lönande lösningar för din butik som underlättar för dig som butiksägare och som ökar kundnyttan och förbättrar shoppingupplevelsen.

Vi har EXACT vad ni behöver!

E’post: info@exactibutik.se
Tel.: +46 (0)8 594 309 30

Vad säger våra kunder?

Inom handlarkretsar talar vi mycket om att få upp snittköpen. Jag tycker man underskattar vikten av att ha en rätt konfiguration gällande kundvagnar/kund- korgar i storlekar och antal för att påverka detta. Jag har fått hjälp med en mycket bra lösning i min butik och märker vilken positiv effekt det har.

Robert Börjesson, ICA Supermarket Sävja
Två saker är särskilt viktiga för mig när det gäller vagnarna i min butik. Dels har jag sett till att ha olika kundvagnar till kundernas varierande behov. Lika viktigt är det sedan att allt detta är snyggt organiserat med uppställningsplatser i entrén.
Urban Malm, ICA MAXI Stormarknad Uppsala

Vår huvudkompetens

Butikslogistik 100
Kundnytta 100
Lönande lösningar 90
Industriprodukter 75

Lite fakta om kundvagn

Sedan ett par år tillbaka har bilden av en kundvagn förändrats. Förut var en kundvagn något som bara fanns för att enkelt kunna samla och förflytta kundernas varor från hyllorna till kassorna. I dagens konsumtionssamhälle där konkurrensen mellan butiker är stenhård, måste en kundvagn bli en del av varumärket, och förmedla en känsla av mervärde och kvalitet till kunderna. Köpupplevelsen ska förstärkas med hjälp av en kundvagn.

På Exact i butik vet vi att en kundvagn är mer än bara en kundvagn. Den är i allra högsta grad en del av din butiks marknadsföring, och kommunikation. Med rätt kundvagn kan du kommunicera ett budskap till dina kunder som innebär att de kommer att återvända till din butik, år efter år.

Driver du en livsmedelsbutik och vill kunna erbjuda dina kunder en ny upplevelse av en kundvagn, eller en traditionell och familjär känsla av en kundvagn? 
Exact i butik kan hjälpa dig hitta exakt den kundvagn som passar till just din livsmedelsaffär.

Är butiken inom detaljhandeln så finns det också ett stort urval av kundvagnar som är anpassade för olika typer av verksamhet, allt från hantering av blommor, hemelektronik till tung hantering av t.ex. byggmaterial.

STOR ELLER LITEN KUNDVAGN?

Ska jag som butiksägare välja en liten eller stor kundvagn? Eller kan jag ha både och i mitt sortiment? 
Självklart kan du erbjuda dina kunder både en liten och en stor kundvagn att handla med. Generellt sätt handlar man varken effektivare eller mer om man bara har stora kundvagnar. Olika människor har olika behov av specifika kundvagnar, och att kunna erbjuda ett brett utbud är därför en bra inställning.


OLIKA FÄRGER PÅ EN KUNDVAGN

Hos Exact i butik kan du förutom miljösmarta och flexibla vagnar även få möjligheten att ha en kundvagn i en specifik färg. Den här möjligheten öppnar inte bara upp för en ny typ av varumärkesbyggande och skräddarsydd profilering av din butik, utan fräschar upp och förnyar också det visuella intrycket i butiken.

EGENSKAPER HOS EN KUNDVAGN

Oavsett om du vill ha en modern och nyskapande kundvagn, eller en mer traditionell och klassisk, så ska du kunna lita på att din kundvagn har de egenskaper som behövs för att butiken ska fungera optimalt. En kundvagn i plast är lätthanterlig och har fantastiska köregenskaper. Ljudet från en kundvagn du köpt från Exact i butik är lågt och minimalt störande för kunder.

Låt oss hjälpa dig förstärka ditt förhållande med dina kunder, med hjälp av rätt sorts kundvagn.

Vi levererar produkter till bland andra: