Europaparlamentet har beslutat att förbjuda plastprodukter för engångsbruk i EU från och med 2021, därför kommer här lite tips om hur du plastbantar din butik:

Naturkorgar istället för plast

Ge din frukt & grönt avdelning ett miljövänligt utseende med flätade korgar i vide. I och med miljömedvetenhet får varuexponering av livsmedel en ny betydelse och korgar i naturmaterial förväntas av många kunder. Vi kan erbjuda ett omfattande sortiment med korgar i vide, flätade för hand efter gamla traditioner.
PRODUKTSIDA NATURKORGAR

Miljövänlig kundvagn

Allt plast är inte dålig, exempel är våra miljövänliga Polycartvagnar tillverkade av 100% återvinningsbar plast (polypropylen). Tillverkningsprocessen är ren och släpper inte ut några giftiga ämnen vid återvinning. Polycart har lång livslängd och väger mindre vid transport. Dessutom kommer dina kunder tycka mycket om denna lättmanövrerade kundvagn.
PRODUKTSIDA  POLYCART

Eco kundkorg

Alicante eco kundkorg tillverkas i Sverige och består till 100% av återvunnet material. Materialet består av produktionsspill från tillverkningsindustrin som färgsorteras, finmalas, blandas, smälts och formsprutas till nya korgar.
PRODUKTSIDA ALICANTE