Alla våra kundvagnar

Vi har kundvagnar i alla storlekar som passar den mindre butiken så väl som stormarknaden och lager och plockvagnar för fackhandeln. Vi har förutom kundvagnar från ledande leverantörer som Caddie och Polycart också en egen utveckling och tillverkning av kundvagnar.

De flesta av våra kundvagnar kan utrustas med olika tillbehör som ergonomiska handtag, display med karta eller reklamtryck, lås, plastlister, låshjul, backhållare, barnstol, färskvaruavsiljare m.m. Vi har kundvagnar med och utan underhylla.

Caddie-serien

Vi på Exact i butik är distributör för Caddie, som är en av Europas ledande kundvagnstillverkare. Vi kan erbjuda ett brett utbud av kundvagnar och tillbehör ur hela deras sortiment. Dessa kundvagnar håller en mycket hög kvalité.

Scan-serien

Vår serie Scan består av scanningvagnar i tre olika storlek, för 3, 4 eller 5 kassar. Lägre korgkant gör det lättare att lasta i och ur scanningkassarna. Vagnarna kan utrustas med olika typer av handtag.

Compact-serien

Compact är en serie med mindre vagnar, perfekt för den mindre butiken, men också som komplement till större vagnar i en stor butik. Compact levereras med ergonomisk Ovaly-handtag och försinkad som standard, men vagnen kan också fås i valfri färg som tillval.

Polycart-serien

Polycart är en tystgående och säker lättviktskundvagn som är väldigt bekväm för kunderna att använda, vilket gör att de stannar längre i affären och handlar mer.

Polycart är också miljövänlig. Tillverkningsprocessen är ren och kundvagnen tillverkas helt av återvinningsbar plast. Polycart har lång livslängd och servicekostnaderna är minimala.

Scandinavia-serien

Scandinavia-serien är vår egen serie kundvagnar framtagen efter dom krav på ergonomi, kvalitet, och hållbarhet som råder på den skandinaviska marknaden. Det som kännetecknar Scandinavia-serien är att dom är bredare och grundare jämfört med vagnar producerade för den övriga europeiska marknaden